Het beste financiële advies voor je toekomst.

Het beste advies moet passen als een maatwerk pak. Het moet niet alleen een stabiele basis zijn maar ook perspectief bieden aan je toekomst. Kansen en mogelijkheden geven om te groeien of stabiliteit bieden. Niet alleen met betrekking tot liquiditeit, maar ook bij het aangaan van passende verzekeringen. De juiste dekking, de juiste voorwaarden en de geruststelling dat zaken geregeld zijn. Finanz4U helpt particulieren en zelfstandigen om de juiste keuzes te maken op basis van een persoonlijke aanpak.

Wat bieden we aan?

Bij Finanz4U helpen we onze klanten met de volgende diensten:

Bij het kopen van je eerste woning wil je zeker weten dat zaken goed geregeld zijn. Finanz4U kijkt naar je financiële situatie en geeft het beste advies omtrent de aankoop van je eerste woning.

Je bent toe aan de volgende stap: een nieuwe woning! Samen kijken we naar de mogelijkheden om jouw droomhuis aan te kopen.

ALs ZZP’er zijn er altijd risico’s bij het aanschaffen van je woning. We gaan kijken naar jouw financiële mogelijkheden en risico’s om een passende hypotheek voor jou te regelen.

Je persoonlijke situatie is veranderd. Door een scheiding of overlijden van je partner wil je weten of het nog mogelijk is om in je woning te blijven wonen. Finanz4U helpt je bij het maken van de juiste keuzes.

In een steeds veranderende financiële wereld is het soms verstandig om te kijken of  je hypotheek aan verandering toe is. Lagere rentes, hogere verkoopprijzen en andere voorwaarden kunnen het aantrekkelijk maken om je hypotheek over te sluiten.

Om je hypotheek lasten te verlagen is het mogelijk extra af te lossen. Maar hoe gaat dat in zijn werk? En op welk leningdeel kun je het beste aflossen? Finanz4U ondersteund je bij de juiste keuzes.

Naast hyptoheekadvies bieden we onze klanten ook de mogelijkheid om een passende verzekering te kiezen. Denk hierbij aan een opstal, inboedel of zelfs uw autoverzekering. Met een groot netwerk aan aanbieders hebben we altijd een passende keuze voor u.

Kennis maken?

Neem contact op voor een persoonlijk gesprek.

Neem contact op

Waar kunnen we je mee helpen?

Finanz4U is een financieel advieskantoor die hypotheek- en financieel advies op maat biedt aan particuliere relaties en ZZP’ers. Persoonlijk en direct contact met klanten staat voorop. De kernwaarden van Finanz4U zijn; persoonlijk, betrouwbaar, dichtbij en maatschappelijk betrokken. Finanz4U heeft als doelstelling dat zijn relaties zorgeloos zijn over hun financiële toekomst, Finanz4U geeft financiële rust.

Woning kopen / verkopen

Financieel advies

Hypotheek oversluiten
Neem contact op