Uw onafhankelijk adviseur in Eindhoven en Helmond.

Finanz4U is een onafhankelijk financieel advieskantoor die hypotheek- en financieel advies op maat biedt aan particuliere

relaties en ZZP’ers. Persoonlijke aandacht, oprechte interesse en direct contact met klanten staat voorop. De kernwaarden van Finanz4U zijn; persoonlijk, betrouwbaar, dichtbij en maatschappelijk betrokken. Finanz4U heeft als doelstelling dat zijn relaties zorgeloos zijn over hun financiële toekomst, Finanz4U geeft financiële rust.

Wij werken rechtstreeks meer dan 25 aanbieders van hypotheken. U krijgt bij ons dus altijd de laagste hypotheekrente en beste voorwaarden. Naast het bespreken van uw maximale hypotheek, lage hypotheekrente vergelijken wij tevens de voorwaarden. Wij bespreken altijd 3 voorstellen zodat u een keuze kunt maken uit een hypotheek die naadloos aansluit bij uw wensen.

Waar kunnen we je mee helpen?

Finanz4U is een financieel advieskantoor die hypotheek- en financieel advies op maat biedt aan particuliere relaties en ZZP’ers. Persoonlijk en direct contact met klanten staat voorop. De kernwaarden van Finanz4U zijn; persoonlijk, betrouwbaar, dichtbij en maatschappelijk betrokken. Finanz4U heeft als doelstelling dat zijn relaties zorgeloos zijn over hun financiële toekomst, Finanz4U geeft financiële rust.

Woning kopen / verkopen

Financieel advies

Hypotheek oversluiten
Neem contact op

Vincent Nauta

FINANCIEEL ADVISEUR

Mijn naam is Vincent Nauta. Vanaf 1998 ben ik werkzaam in de financiële dienstverlening. Tot 2008 ben ik werkzaam geweest bij ABN AMRO Bank als adviseur particulieren en ING Bank als financieel adviseur. Van 2008 tot 2016 heb ik gewerkt voor coöperatie DELA. Hier was ik als laatst werkzaam als accountmanager en verantwoordelijk voor de contacten en afspraken met grote volmacht-, hypotheek advieskantoren in Zuid, Oost en Noord-Nederland.

Door het dagelijks contact met veel enthousiaste financieel- en hypotheek adviseurs heb ik in 2016 de keuze gemaakt mijn hart te volgen en als onafhankelijk financieel adviseur te starten. Als freelancer heb ik voor meerdere opdrachtgevers gewerkt als financieel adviseur in regio Eindhoven. In 2018 ben ik gestart met mijn eigen kantoor Finanz4U.

Finanz4U staat voor persoonlijk en betrouwbare dienstverlening. Wij zijn een lokaal maatschappelijk betrokken kantoor voor onafhankelijk financieel advies in hypotheken en verzekeringen. Wij werken niet reactief maar proactief. Wij nemen graag de regie bij het afsluiten van een hypotheek. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken gedurende het aanvraagtraject van een hypotheek en bieden wij u duidelijkheid en financiële rust vanaf het moment dat u geïnteresseerd bent in een woning tot het moment dat u in de woning woont.

Altijd op zoek naar een hypotheek die past bij jouw situatie.

De puntjes op de I

Vincent heeft ons perfect geholpen bij onze zoektocht naar een nieuwe woning. Als ZZPer merk je toch dat er veel onzeker is qua financiële mogelijkheden. Vincent heeft ons laten zien dat er daadwerkelijk een hoop mogelijk is als het gaat om het financieren van ons nieuwe huis. Een prima voorstel bestaande uit drie opties en een goed advies hebben onze woondroom werkelijkheid laten worden.

Jop Rombouts

testimonial-about-2

Incredible

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Integer porta aliquam ligula ut rutrum. Curabitur scelerisque congue nunc ut malesuada. Mauris erat diam, blandit nec suscipit sed, sodales non est. Nulla magna enim, blandit eget felis eget, lobortis scelerisque dui. Curabitur hendrerit mauris bibendum dolor scelerisque, sed imperdiet erat fringilla.

Andrew Right